![]() EDGAR sai kõrge tunnustuseHEIMAR LENK, 24. oktoober 2007Otepää lihatööstus Edgar pälvis heade töötulemuste ja kõrge usaldusväärsuse eest rahvusvahelise kontserni Experian poolt välja antava Eduka Eesti Ettevõtte aunimetuse. Eestis vahendab rahvusvahelist krediidiinformatsiooni suurkontsern Eesti Krediidiinfo AS. Tema poolt aukiri ka lihatööstusele üle anti. Edgari tegevjuht Maie Niit peab tunnustust väga tähtsaks, sest väiksemad ettevõtted jäävad tihtipeale suurte varju. Seekordne autasu kinnitab, et ka väiksem ettevõte suudab suurematega konkurentsis vastu pidada ja tulemusi saavutada" nii hindab ta aukirja väärtust. Lisades, et suuri sihte on võimalik saavutada vaid tubli kollektiiviga, kes ühise eesmärgi nimel hea oskab seista. Staatuse järgi ongi see autasu tunnustuseks firma töötajaile, juhtimiskultuurile ja ettevõtte usaldusväärsusele, mida kliendid ja äripartnerid kõrgelt hindavad. Ettevõttel on töötajaid 30 ringis ja päevas valmib paar tonni lihatooteid. Tähelepanuväärne on see, et Edgar kasutab valdavas enamikus ümberkaudsete talumeeste toodud liha, palju aastaid on tooraine ikka põhiliselt kodumaine olnud. Vorste, pasteeti, kotlette ja ahjuliha müüakse nii Valgamaal kui ka kaugemal. Tallinnaski ja mitmes suures poevõrgus ollakse esindatud. Pealinnas Nõmme turul on otepäälastel oma firmakiosk, mis ostjate seas väga populaarne. Edgari edu saladuseks on järjekindel töö oma ettevõtte arendamisel. Toiduainetööstuse koolitatud asjatundja Maie Niit on firmat juhtinud viisteist aasta, tehes seda professionaalselt ja tasakaalukalt. Ikka on ta osanud ettevõtet majanduskaridest ja moevooludest mööda suunata, saavutades sel viisil silmapaistvaid tulemusi. Kuni kõrge rahvusvahelise tunnustuseni. Piltidel: KÕRGE AUTASU: Sellist kuldses raamis tunnistust, mida Maie Niit käes hoiab, ihkavad väga paljud ettevõtjad. Vähestel õnnestub see saada. Teiste seas saabus õnnitlema Otepää vallavalitsuse sotsiaalnõunik Aare Matt. TUBLI KOLLEKTIIV: Pildile mahtus kolmandik Edgari lihatööstuse rahvast. Elurõõmsad ja teotahtelised nagu rahvusvahelise tunnustusega ettevõttele kohane. MEIE EESTVEDAJAD: Nõnda on pealkirjastatud lihatööstuse fuajees üles pandud autahvel, kus ripub kaheksa tublidest tublima foto. Kas on see ainus autahvel praeguses Eestis? Seda ei osanud Otepääl keegi öelda, kuid ühest suust kinnitati, et autahvlit hoitakse Edgaris igati au sees. FOTOD: HEIMAR LENK Viimati muudetud: 24.10.2007
| ![]() Tagasi uudiste nimekirja |